RONDVAART DEN HAAG – SCHEVENINGEN

EEN RONDVAART VAN DEN HAAG NAAR SCHEVENINGEN

Zoals al eerder genoemd kun je via deze boottocht Den Haag op een andere manier bekijken. Wil je ook door delen van Scheveningen varen dan is dat natuurlijk ook mogelijk! Combineer Haagse historie met natuurgebieden en historie in Scheveningen. Je vaart langs de groene delen van het Westbroekpark en de prachtige waterpartijen in Den Haag- Scheveningen. Ontspannen dus!

RONDVAART TARIEVEN

Zie hieronder onze prijzen inclusief BTW. 100% tevredenheid garantie.

Wij bieden ook zeer voordelige combi deals! Vraag daarvoor onze offerte aan.
Alle boottouren kunnen gecombineerd worden met ‘Bootje Gidsje’. Voor maar €120 extra krijg jij een echte Hagenees aan boord die jou alles kan vertellen over Den Haag.

WAAROM BOOTJE DEN HAAG?

Wat maakt onder anderen onze vaartochten zo leuk:

z

muziekinstallatie

Alle boten bij Bootje Den Haag beschikken over een prachtig ingebouwde geluidssysteem. Goed voor de sfeer tijdens de rondvaarten.

Geen wens te gek

Alle arrangementen bij Bootje Den Haag zijn te combineren en op de verschillende locaties mogelijk.

Leukste kapiteins

Onze kapiteins zijn altijd de gezelligste en weten veel te vertellen over Den Haag. De kapiteins zorgen voor een goede sfeer!

2 boten

Bent u met meer dan 12 mensen dan is dat geen probleem, dan doen we er gewoon een bootje bij. (24 personen max.)

BOEK NU JOU RONDVAART IN DEN HAAG

Het is mogelijk om tijdens een rondvaart bij bootje Den Haag een gids mee te krijgen in de boot. Hierdoor kom je leuke en intrigerende wetenswaardigheden en verhalen te weten over de roemrijke geschiedenis van Den Haag. En combineer je graag het aangename met het nog aangenamere? Boek dan een van onze wijn- whiskey of Haage biertjes vaartochten. Leer Den Haag kennen vanaf het water en geniet ondertussen van al het heerlijks dat deze stad te bieden heeft. Je boekt jouw rondvaart in Den Haag direct hier op de site. Heb je nog vragen? Neem dan contact met ons op, wij vertellen je graag alles wat je wilt weten over een rondvaart door Den Haag.

Vul het formulier in:

Mail ons:

info@bootjedenhaag.nl

Bel ons

Marvin Meye:
06 31963493

Sander Teeuwisse:
06 51413162

Volg ons