BOOTJE SPORTJE

COMPLETE WORK OUT TIJDENS DE RONDVAART!

o   Bootje Bootcampje: Aangezien Beachzone Events natuurlijk opgericht is vanuit sportieve activiteiten konden we het niet laten! Nu kun je al varend door de grachten actief bezig zijn. Onze ervaren bootcamp instructeurs geven een uitgebreide bootcamp op onze boottochten. Tijdens de boottochten wordt de boot gebruikt om de spieren te trainen. Probeer maar eens in balans te blijven als de boot heen en weer schommelt!

o   Bootje Yoga’tje: Aangezien wij Yoga al op het strand geven dachten wij ‘waarom geen Yoga op de boot’?  Wat is nou meer rustgevend dan door prachtige omgevingen varen in de ‘child pose’? Je hoeft enkel maar je hippe sportoutfit aan te trekken en je hebt een dag vol plezier en ontspanning tijdens onze boottocht!

o   Bootje Salsa’tje: Salsa lessen op de boot, unieker kan niet! Je krijgt les van een ervaren salsa instructeur en geniet tegelijkertijd van de mooie omgeving.

o   Bootje Zumba’tje: Hou jij van dansen, maar ook van het buiten zijn, dan is ‘Bootje Zumba’tje’ de perfecte combi! Door goede ingebouwde speakers kan je helemaal los tijdens één van onze boottochten.

ONZE TARIEVEN

Zie hieronder onze prijzen exclusief BTW. 100% tevredenheid garantie.

Wij bieden ook zeer voordelige combi deals! Vraag daarvoor onze offerte aan.
Alle boottouren kunnen gecombineerd worden met ‘Bootje Gidsje’. Voor maar €100 euro extra krijg jij een echte Hagenees aan boord die jou alles kan vertellen over Den Haag.

Wij bieden ook nog

COMBI-DEALS

Wilt u na of voor de rondvaarttocht nog een leuke activiteit doen dan bent u bij ons bij het juiste adres. Wij bieden veel activiteiten die goed aansluiten op de rondvaarttocht en wij bieden hier ook nog een goede kortingen op. Vraag snel een offerte op!

Expeditie Robinson

Spannende en leuke activiteit waarbij jouw team wordt uitgedaagd om samen te werken, creatief na te denken en behendig te werk te gaan.

GPS-tocht

Uitgerust met GPS-apparatuur, een kaart en coördinaten, moeten de verschillende missies en opdrachten moeten worden uitgevoerd in de duinen van Den Haag.

branding raften

Bij Brading Raften is samenwerken en doorzettingsvermogen een must als je de golven wil trotseren. Goed teamwork is dus belangrijk en hiermee de perfecte teambuilding activiteit.

Powerkiten

Met powerkiten ga je met een grote vlieger ‘powerkite’ het strand op. Het is de ideale workshop voor iedereen die van strand, zee en een uitdaging houdt.

WAAROM BOOTJE DEN HAAG?

Wat maakt onder anderen onze vaartochten zo leuk:

z

muziekinstallatie

Alle boten bij Bootje Den Haag beschikken over een prachtig ingebouwde geluidssysteem. Goed voor de sfeer tijdens de rondvaarten.

Geen wens te gek

Alle arrangementen bij Bootje Den Haag zijn te combineren en op de verschillende locaties mogelijk.

Leukste kapiteins

Onze kapiteins zijn altijd de gezelligste en weten veel te vertellen over Den Haag. De kapiteins zorgen voor een goede sfeer!

2 boten

Bent u met meer dan 12 mensen dan is dat geen probleem, dan doen we er gewoon een bootje bij. (24 personen max.)

ZIE OOK ONZE RONDVAART DOOR DEN HAAG

RONDVAART IS TE COMBINEREN MET MEERDERE ACTIVITEITEN

Alle boottochten zijn te combineren met activiteiten die wij op het strand aanbieden onder de naam Beachzone Events. Denk hierbij aan Expeditie Robinson, 6 kamp, Archery tag, powerkiten of een gps tour. Kijk voor meer informatie op  www.beachzone.nl.

ONZE ARRANGEMENTEN:

Wij bieden meerdere opties voor op de boot. In overleg bieden wij ook arrangementen geheel op maat.

Bootje high teatje

High tea tijdens het bootvaren, hipper kan niet!

Bootje Biertje

Voorkom zeebenen met Bootje Biertje, PROOST!

Bootje Cocktailtje

Een heerlijke workshop cocktail shaken op de boot!

Bootje Borreltje

Compleet verzorgde borrel tijdens een van onze boottochten.

Bootje vergaderingetje

De meest originele plek om eens goed te vergaderen!

Bootje vrijgezelletje

Zet de boel op stelten en vier het vrijgezellefeest op het water!

Bootje feestje

Dit is niet zomaar een feestje, het is feest op het water!

Bootje sportje

Complete workout of yoga oefeningen tijdens  Bootje sportje

Bootje extra activiteitje

Wij bieden een combi deal wanneer u nog meer activiteiten bij ons boekt!

ADRES

Kon. Emmaplein 7, 2518 RH Den Haag

MOBIEL SANDER

06 5141 3161

MOBIEL MARVIN

06  3196 3493

EMAIL

info@bootjedenhaag.nl