RONDVAART WESTLAND

BEKIJK HET WESTLAND EENS VANAF HET WATER!

Westland staat bekend om zijn mooie vaarroutes door de groene weilanden. Ontdek de rust op het water en maak kennis met de historie, de groene polders, de kassen en tuinbouw in het Westland. Er is een prachtige combinatie van flora en fauna aanwezig.

RONDVAART TARIEVEN

Zie hieronder onze prijzen inclusief BTW. 100% tevredenheid garantie.

Wij bieden ook zeer voordelige combi deals! Vraag daarvoor onze offerte aan.
Alle rondvaarten kunnen gecombineerd worden met ‘Bootje Gidsje’. Voor maar €120 extra krijg jij een echte Hagenees aan boord die jou alles kan vertellen over Den Haag.

BOEK NU JOU RONDVAART IN DEN HAAG

Het is mogelijk om tijdens een rondvaart bij bootje Den Haag een gids mee te krijgen in de boot. Hierdoor kom je leuke en intrigerende wetenswaardigheden en verhalen te weten over de roemrijke geschiedenis van Den Haag. En combineer je graag het aangename met het nog aangenamere? Boek dan een van onze wijn- whiskey of Haage biertjes vaartochten. Leer Den Haag kennen vanaf het water en geniet ondertussen van al het heerlijks dat deze stad te bieden heeft. Je boekt jouw rondvaart in Den Haag direct hier op de site. Heb je nog vragen? Neem dan contact met ons op, wij vertellen je graag alles wat je wilt weten over een rondvaart door Den Haag.

Vul het formulier in:

Mail ons:

info@bootjedenhaag.nl

Bel ons

Jim den Heijer
06 – 39180319

 

Volg ons